Näidendite­laenutamise haldamise ligipääsu saatmiseks on tarvis end autentida. Administraator võtab vajadusel ühendust.

Teil ei ole teatristatistika nägemisõigust!

Hüppa põhisisu juurde

See the latest info of Estonian theatre

See the latest info of Estonian theatre

NB Festival

27.05.2011 15:46

Dallae lugu“ etendub pühapäeval kell 17.30 NO99 suures saalis ning on mõeldud lastele alates 7. eluaastast. Sõnadeta lavastus räägib sõjaraskustega võitlevast perekonnast, laval on nii nukud kui näitlejad ning taustaks korea traditsiooniline muusika ja lavakujundus. Lavastus tõstab esile peresidemeid ja pereliikmete vahelist hoolivust elu põhiväärtustena. Korea teatrit saab näha ka vanalinnapäevade teatripäeva programmis 31. mail kell 17 Raekoja platsil.

Brasiilia lavastust „Peaaegu mitte midagi“ mängitakse teisipäeval, 31. mail kell 12.00 ja 14.00 NO99 suures saalis ning lavastus sobib lastele alates 12. eluaastast. Nii tantsu, performance´it kui ka sõna- ja nukuteatrit ühendav intensiivne ja eksperimentaalne lavastus viib vaatajad Ladina-Ameerika suurlinnade Rio de Janeiro ja Sao Paulo agulitesse ning teadvustab publikule rikka ja vaese maailma erinevusi. Etendus on portugali keeles, kuid teksti kasutatakse vähe ja lavastus mõjub visuaalse tervikuna.

Ühtekokku antakse viie päeva jooksul üle 20 etenduse, mis toimuvad teatri NO99 kahes saalis ja kohvikus. Pileti hind kõigile etendustele on 3 eurot ning pääsmeid saab soetada Piletilevist ja Piletimaailmast. Grupitellimused: [email protected], tel 5064169. Festivali programm ja info: www.assitej.ee

Teatrid Art Stage SAN ja Grupo Sobrevento saabuvad Tallinna otse rahvusvahelise lastele ja noortele mängivate teatrite organisatsiooni ASSITEJ maailmakongressilt Kopenhaagenist ja Malmöst. NB Festivali Tallinnas organiseerivad ASSITEJ Eesti Keskus ja VAT Teater, festival kuulub Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 ametlikku programmi. Festivali toetavad kultuurkapital, hasartmängumaksu nõukogu, Tallinna kultuuriväärtuste amet, vanalinnapäevad jt.

Lisainfo:
Liina Silluste
[email protected]
Tel +372 51 89 355