Näidendite­laenutamise haldamise ligipääsu saatmiseks on tarvis end autentida. Administraator võtab vajadusel ühendust.

Teil ei ole teatristatistika nägemisõigust!

Hüppa põhisisu juurde

See the latest info of Estonian theatre

See the latest info of Estonian theatre

Kontsertlavastus “Suvesuhe” alustab!

22.08.2008 11:41

22. augustil kell 19 saab Keila laululaval avalöögi 3. septembrini kestev Eesti Nuku- ja Noorsooteatri kontserdituur "Suvesuhe 2008", kus astuvad üles Eesti muusikalilavade tippsolistid, -näitlejad ja -muusikud.

Kaheosalises kontsertlavastuses saab kuulda kaunimaid laule Eesti Nuku- ja Noorsooteatri hittmuusikalidest "Grease", "Romeo&Julia", "Risk" ja "Helisev muusika" ning lavastustest "Naksitrallid", "Bullerby lapsed" ja "Kuldvõtmeke ehk Buratino seiklused".

Lavale astuvad Liisi Koikson, Hele Kõre, Kristjan Kasearu, Jaagup Kreem, Kaire Vilgats, Taavi Tõnisson, Lauri Liiv, Andres Dvinjaninov, Reet Linna, Tõnu Kilgas ja erikülalisena Jassi Zahharov. Lisaks teeb kaasa ETV telesaates Laululahing laineid löönud Eesti Nuku- ja Noorsooteatri segakoor Kaire Vilgatsi juhtimisel, kogu Nuku- ja Noorsooteatri näitetrupp ja ansambel Terminaator laiendatud koosseisus.

Kontserdi lavastajaks on Andres Dvinjaninov, muusikajuht Kaire Vilgats, kunstnik Kalju Kivi ja videorežissöör Priit Hummel.

Piletid on müügil Eesti Nuku- ja Noorsooteatri kassas Lai tn 1, Piletilevi müügikohtades üle Eesti ja enne kontserdi algust kohapeal. Eelmüügist ostetud ISIC- ja ITIC-kaardi omanike, pensionäride, paaride, perede ning gruppide piletitele soodushinnad!

Etendused üle Eesti: 22. august 19.00 Keila laululava / 24. august 19.00 Viljandi laululava / 27. august 19.00 Rakvere laululava / 29. august 19.00 Võru-Kubija laululava / 31. august 19.00 Tartu laululava / 3. september 19.00 Tallinna lauluväljak

Lisainfo: www.nukuteater.ee / www.noorsooteater.ee