Näidendite­laenutamise haldamise ligipääsu saatmiseks on tarvis end autentida. Administraator võtab vajadusel ühendust.

Teil ei ole teatristatistika nägemisõigust!

Hüppa põhisisu juurde

See the latest info of Estonian theatre

See the latest info of Estonian theatre

Õhtusöögiteater alustab turneed

07.05.2008 12:54

Dinner Theatre ehk õhtusöögiteater on Euroopas ja Ameerikas populaarne viis tuua teatrietendused suurte rahvahulkadeni koos piduliku õhtusöögiga.

"Viimsi Peokeskus" ja restoran "Savoy" koostöös Leif Entertainment Internationaliga alustavad turneed üle Eesti 7. mail Tallinna Lauluväljakult.

Lavastusega "Kutse Monte Carlosse" külastatakse 20 Eesti linna 5 kuu jooksul ja etendused toimuvad ainult kolmapäeviti suures tsirkusetelgis, kuhu kaetakse lauad 400-le teatrihuvilisele.

Tegemist on lõbusa bufonaadiga, kus Eesti tsirkuse direktori juurde tulevad tööd otsima Habemega Naine, lavatööline Nipi, koristaja Carmina Burana, Must Kunstnik, Tuhkur, kes teeb stiptiisi, Konferansjee, Vennad Wisnievskyd, Laulev Sekretär ja Tige Kloun selleks, et pääseda Monte Carlo tsirkusefestivalile. Osalevad Anne Veesaar, Henrik Normann, Toomas Tross, Tarvo Krall, Olga Sinjakova ja Lauri Viikna.

Pileti hinna sees on tervitusshampus, suupisted, lihavarras Savoy kastme ja kartulisektoritega ning jäätisevalik shokolaadiga. Piletite hinnad koos õhtusöögiga algavad 250 kroonist ja on saadaval vaid Piletilevist.

Lisainfo mängukavaga: www.suvetuurid.ee.

Lauri Viikna
produtsent
5014723
[email protected]