Näidendite­laenutamise haldamise ligipääsu saatmiseks on tarvis end autentida. Administraator võtab vajadusel ühendust.

Teil ei ole teatristatistika nägemisõigust!

Hüppa põhisisu juurde

See the latest info of Estonian theatre

See the latest info of Estonian theatre

“Kuidas dresseerida meest ehk ahvist inimeSeks”

11.02.2008 15:28

Komöödiateatris esietendub 11. veebruaril Peep Pedmansoni "Kuidas dresseerida meest ehk ahvist inimeSeks". Näidendi on lavastanud Andrus Vaarik. Lavastus esietendub Rävala pst 8 saalis.

Jan Uuspõld on juba mitu aastat mänginud ülimenukat komöödiat "Ürgmees". Nüüd on Komöödiateater lõpuks lavale toonud ka naise vastulöögi sellele loole Merle Palmiste esituses.

Publik saab kuulda kogu tõde sellest, mis siis ikkagi ahvist inimese tegi - kas töö või hoopis miski muu, millele viitab juba pealkiri. Äratundmisrõõmu leiavad kindlasti nii teatraalid kui ka need, kes haruharva publiku hulka satuvad. See käib eelkõige meessoo kohta, kellele tehakse esmakordselt teatriajaloos hinnasoodustust naistega võrreldes. Diskrimineerimine? Jah, aga ülla eesmärgi nimel! Palmiste mängib üksinda nii naisi kui mehi, aga ikka koomilises võtmes ning talle omase sarmi ja elegantsiga. Näitlejal on see juba neljas kord Komöödiateatri egiidi all esineda, varem on ta seda teinud muusikalis "Chicago" (2004) ning komöödiates "Sanatoorium" (2005) ja "Elu parim puhkus" (2007).

Vaata mängukava:
http://www.teater.ee/index.html?action=lavastus&id=2289

Komöödiateater
tel. 5038045