Näidendite­laenutamise haldamise ligipääsu saatmiseks on tarvis end autentida. Administraator võtab vajadusel ühendust.

Teil ei ole teatristatistika nägemisõigust!

Hüppa põhisisu juurde

See the latest info of Estonian theatre

See the latest info of Estonian theatre

Rahvusooper annab Mozarti aastale avalöögi

25.11.2005 16:47

Reedel, 25. novembril kell 13 annab Rahvusooper Estonia oma Talveaias avalöögi Mozarti aastale. Tunniajasel üritusel esitletakse Donovan Bixley raamatut ja kalendrit "Lugupidamisega Mozart". Kohal on raamatu välja andnud kirjastuse L.F.F. Group esindajad. Samuti jagab Rahvusooper Estonia infot sel hooajal toimuvate W. A. Mozarti ooperite ja noorteprojektide kohta. Üritust raamib Mozarti muusika.

Raamat põhineb kirjavahetusel, mida Mozart oma eluajal pidas. Lugedes Mozarti vanu avaldatud kirju, leidis Uus-Meremaa noor ja andekas illustraator Donovan Bixley, et see maailmakuulus helilooja ei olnud mingi kuivetunud muusikafriik, nagu teda tihtipeale kujutatakse, vaid energiline, mitmekülgne ning suurepärase huumorisoonega inimene. Raamatuga on kaasas CD, kuhu on valitud katkendid Mozarti enimhinnatud muusikateostest. Tähistamaks 2006. aasta jaanuaris Mozarti 250ndat sünniaastapäeva on lisaks raamatule valminud ka ilmekate illustratsioonidega seinakalender.

Raamatu on eesti keelde tõlkinud Anu Lamp ja toimetanud Liina Kotkas. Esitlusel on võimalik osta raamatut ja kalendrit nii eesti- kui ka inglisekeelsena.

Lisainfo:
Andra Orn
LFF Group
53 300 122
[email protected]

Anu Põrk
Rahvusooper Estonia
52 49 129
[email protected]