Näidendite­laenutamise haldamise ligipääsu saatmiseks on tarvis end autentida. Administraator võtab vajadusel ühendust.

Teil ei ole teatristatistika nägemisõigust!

Hüppa põhisisu juurde

See the latest info of Estonian theatre

See the latest info of Estonian theatre

Kanuti Gildi SAALis esietendub noortelavastus

04.05.2004 11:09

Kolmapäeval, 5. mail esietendub Kanuti Gildi SAALis tantsulavastus "Jätku tuleb veel kõvasti, et lage pole ees".
Tallinna Pedagoogikaülikooli lõpetanud koreograafi Eike Ülevainu ja muusiku-näitleja Robert Annuse lavastus on loodud neljale noorele meesnäitlejale, kelle nimed nooremale publikule kindlasti tundmatud pole.
Martin Mill ja Albert Kampus osalesid juhtivates rollides filmis "Sigade revolutsioon", Johannes Naan on hiljuti noortebändide konkursil pärjatud ansambli "Ursula" liige ning Karl Annuse ekraanidebüüt sai teoks eelmisel nädalal kodumaises filmis "Ring".

"Jätku tuleb veel kõvasti, et lage pole ees" räägib sellest, mis on praegu. Ja kõik mängib rolli: valgus, heli, lõhn, inimesed, asjad. Kõik sooritavad sama harjutust: leida intuitsiooni nullpunkt. Jääb küsimus: kuhu nad lähevad?
Tegu ei ole komöödiaga, kuid noortele omaselt peaks huumorit jätkuma.

Eike Ülevain on peale ülikooli lõpetamist osalenud ZUGA ühendatud tantsijate lavastuses "Maja Jaama uulitsas" ning loonud tantsufilmid "Kadunud tsirkus", "Lagi" ja  "Aquarium".
Robert Annus õpib Eesti Muusikaakadeemias oboed, osaleb noorte menubändis "Chupacabra". Tema on ka lavastuse muusika autor.

Meeleolukat noortelavastust on võimalik näha Kanuti Gildi SAALis 5., 6. ja 7. mail algusega kell 19:30. Neljapäeval järgneb etendusele ka publiku vestlus tegijatega.

Lisainfo:

Mairika Plakso
64 64 704
[email protected]