Näidendite­laenutamise haldamise ligipääsu saatmiseks on tarvis end autentida. Administraator võtab vajadusel ühendust.

Teil ei ole teatristatistika nägemisõigust!

Hüppa põhisisu juurde

See the latest info of Estonian theatre

See the latest info of Estonian theatre

2.tants tähistab sünnipäeva

10.12.2002 00:00

13.-15. detsembrini tähistab 2.tants Kanuti Gildi Saalis kolme etendusega oma sünnipäeva.
Käesoleva aasta detsembrikuu keskel täitub 10. aastat sõltumatu tantsuorganisatsiooni tekkest Eestis. 1992-1999. aastatel Tantsuinfo Keskuse Eestis (TIKE) nime all tegutsenud organisatsioon muutis oma nime ja struktuuri 1999. aastal ning kannab sealtpeale nime 2.tants.

Sünnipäeva nädalavahetuse avab Saksamaal tegutsev Prantsuse koreograaf Xavier Le Roy oma lavastusega "Self-Unfinished". Esmakordselt esines Xavier Le Roy Eestis 2000. aasta Augusti TantsuFestivalil loeng-etendusega "Product of Circumstances", mis sai publiku ja kriitika poolt sooja vastuvõtu osaliseks.
14. detsembril on publikul võimalik näha Ungari-Saksa koreograafi-tantsija Eszter Salamoni sooloetendust "What a body you have honey". Oma tantsijakarjääri Ungaris alustanud ning siis Prantsusmaa kaudu Saksamaale tegutsema asunud Eszter Salamon on tantsumaailmas eelkõige tuntud kui hinnatud tantsija. Käesolev töö on tema esimene tähelepanu pälvinud sooloetendus.
15. detsembril esitavad sarja "hypekas" raames oma töid noored Eesti koreograafid. Juubelipidustustega seotud etendusel astuvad üles Sandra Zaneva ja Heili Lindepuu.

Lisainfo:
www.saal.ee